ќе пројде и среда, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

автори

 • avatar

  Уметникот

  Животниот патоказ му приреди безброј неуспеси во различни области и го примора среќата да ја бара во некои други димензии. Себеосознавањето се случи една ноќ кога немаше место во првомајскиот шатор. Од тогаш креативно твори во неколку форми...
 • avatar

  Докторот

  Маалски шизик у озбилни години. Искусен стратег во заведувањето на женки. Доктор на науки со усовршени вештини во областа на женското меѓуножје.
 • avatar
 • avatar

  Рицарот

  Лик кој со своите доблести на рицар како мажество, верност, куртоазност и чест се бори во име на љубовта и секоја навидум обична девојка ја трансформира во принцеза.
 • avatar

  Падобранци

  Надворешни соработници.