ќе пројде и вторник, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:
Атеистичка молитва

Атеистичка молитва

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Инфо за Уметникот

avatar
Животниот патоказ му приреди безброј неуспеси во различни области и го примора среќата да ја бара во некои други димензии. Себеосознавањето се случи една ноќ кога немаше место во првомајскиот шатор. Од тогаш креативно твори во неколку форми...