ќе пројде и сабота, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:
Мислителот

Мислителот

Attention Primates!

Ја ко и секое живо биче, за себе имам високо мислење и увек ги негирам фактите на другите што не ми одговараат. Али не сум ја ко тие самопрогласени експерти! Моето знање е поткрепено со тоа шо иам прелистано неколку пишани дела, плус нивните филмски варијанти. А и стариве ми кажуеле…

Затоа нема ствар за која не сум компетентен у разговор или не сум донел логичен закључок поткрепен со факти.

Арно ама, сите изгледани документарки заедно со се мојата непобитност изгубија смисла кога еден маалски копиљ нашкраба у школски “Сите жени се КУРВИ!”.

Од патријархални причини допишав “освен мајка ми” и све беше у ред со таа длабока мисла.

После тоа, добив сестра… беше недела. Жива мекица не остана дур да најдам спреј у градов. Плус морав да смалам фонт за да го збере.

Кога се заљубив пак нешто не ми штимаше – Јебеш устав што се мења 3 пати годишно!

Коа ми раскина, све стана каша попара…

Од тогаш на маса уз ракија стрикно раздлабам теории за масони, политика и постанок на светот.

Лакше је…

Инфо за Докторот

avatar
Маалски шизик у озбилни години. Искусен стратег во заведувањето на женки. Доктор на науки со усовршени вештини во областа на женското меѓуножје.

2 коментари

  1. avatar

    Најмногу од се ми се допага тоа што ги пишувате статиите на скопски дијалект :)