ќе пројде и среда, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

Мушки муабети

Валкани тајни, секојдневни рутини, блудничења и смешни ситуации напишани меѓу редови. Секоја посета од страна на женско битие на оваа категорија ќе се казни со сексуална глоба пропишана според член 69. став 2 од Законот за „Навлагање у интима„.

Виртуелен сељак

admittinguranasshole

Виртуелен Сељак гледано од мој аспект ти е државна администрација. Неписмењак, копук, дибидус и створ од човечко битие што беспотребно попунува дата бази на сервери… Тоа е појава распространета ко турбофолк и е битен фактор за ширење на “Сељачизам и Ренесанса” во општествени кругови, или маалски кажано – друштва. Виртуелниот сељак се приметуе од прва. Obozava da pisuva latinica, се wigawi на секој збор и е зависник од 6ki, човек да помисли дека е мавнат со 4eki4 по глава… Ако ... повеќе »

Час по лингвистика

lingvistika

Синоличка беше курвичка. Ама ДОБРА курвичка. Синоличка сакаше да пуши. Ама ДОБРО го пушеше. Синоличка обожаваше секс. Ама ДОБАР секс. Синоличка остваруваше мушки сонови. Ама ДОБРИ сонови. Заклучок: Преку ДОБРИ примери за поштената, невина и ДОБРА Синоличка ги обработивме членовите на ДОБАР дел од зборовите во македонскиот литературен јазик. И тоа ДОБРО. повеќе »

Генералка

generalka

Генералка претставува процес кој секое машко треба да го применува еднаш годишно. Процесот е составен од повеќе етапи: 1. Контаминација – Максимално прљање на собата на секој можен начин (кога ќе предизвикате повеќе константни реакции кај гостите на нагон за повраќање од мирисот и глетката) или кога самото влагање ќе ви биде отежнато односно ќе се заглавите од расфрланите ствари – ондак е време за акција!!! 2. Планирање – Двомесечна поготовка и одложување на акцијата ради најразлични глупи изговори. 3. ... повеќе »

Жетва

zetva

Колку што беше неплодна и сува 2012. година, толку е плодна 2013. Жетвата е многу деликатна работа. Треба тачно да знаеш кога кој плод созреал и кога е спремен за жетва. Ако го жнееш порано – праиш штета, покасно исто така. Треба тачно на време, затоа е жетвата деликатна. А штетата е подеднакво иста и во квантитетот и во квалитетот на родот. Исто така, одложувањето на жетвата ради поголем род може да донесе несакани последици, а прерана жетва би дала ... повеќе »

Кошули

1

Чудна работа е ова со филозофијава… можеш да си тераш до сабајле и никој да не те разбере што збориш. Башка и лесно се станува филозоф, треба само да ја замениш суштинската фигура со некоја банална ствар и да напишеш збор два за неа… некои ова го викаат алузија. Еве на пример да ги зееме кошулите у мојот плакар… не дека сум ги имал којзнае колку у животов, ама сум можел да ги имам бар пет пати поише… ах пусти ... повеќе »

Гулабарство

gulabica

Гулабарство е стара еротска дисциплина која датира од времето на Адам и Ева, различна од поимот Голубарство. Имено се работи за страсни колекционери и љубители на Гулабици кои можеме да ги поделиме во 2 групи: – Олдскул Гулабари (квалитет пред квантитет) – Модерни Гулабари (квантитет пред квалитет) Како и да е, принципите, начинот на одгледување, страста и крајната цел се исти кај двата вида. Најбитно од се за сите идни Гулабари е да почнат да се занимаваат што порано со ... повеќе »