ќе пројде и понеделник, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

Тошоизам

Возвишување на еден од најкарактеристичните и најпопуларни ликови на славното трио К-15 преку неговите најпознати реплики од истоимената хумористична емисија, Тошо Малерот.