ќе пројде и среда, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:
Колешино илегала

Колешино илегала

Куремо ме е голем,
ами дека ќе е мал,
ка цел ден сум јал
и пиво пијал.

Ти му викаш стига,
тај оште ти ставил,
ами шо да праам
ка никој не сам одбивал.

Костене берам,
Со дедо Лиска,
Ја пола вреќа,
тај цела а натискал.

Водопади, природа,
Сичко убаво,
Тава не е шала,
Уф Колешино илегала.

Инфо за Докторот

avatar
Маалски шизик у озбилни години. Искусен стратег во заведувањето на женки. Доктор на науки со усовршени вештини во областа на женското меѓуножје.