ќе пројде и сабота, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:
Ма да ја ебам Лепа Брена, да ја ебам

Ма да ја ебам Лепа Брена, да ја ебам

Визен режим веќе нема,
Да ја ебам Лепа Брена.
Гејците нас не ебат,
А јас Лепа Брена.
Нова женска иам, ме пука трема,
Да ја ебам Лепа Брена.
Ми се повраќа од шунд и “Крема”,
Да ја ебам Лепа Брена.
Скопје го дрма “Гранд” шема,
Да ја ебам Лепа Брена.
Наркомани врие, се пукаат у вена,
Ма да ја ебам Лепа Брена.
Геј парада, жена со жена,
Да ја ебaм Лепа Брена.
Шехерезад лудило, тензија се крена,
Да ја ебам Лепа Брена.
Плагијат естрада, шкарт сцена,
Да ја ебам Лепа Брена.
Исти стандард, рипа цена,
Да ја ебам Лепа Брена.
Свински грип, епидемија нема,
Да ја ебам Лепа Брена.
Хронична мигрена, неплатени сметки редам,
Ма да ја ебам Лепа Брена, да ја ебам!

Инфо за Уметникот

avatar
Животниот патоказ му приреди безброј неуспеси во различни области и го примора среќата да ја бара во некои други димензии. Себеосознавањето се случи една ноќ кога немаше место во првомајскиот шатор. Од тогаш креативно твори во неколку форми...