ќе пројде и понеделник, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:
Срамотна

Срамотна

Вака така
сабота ќе дојде
утре тебе нагости
Доктор ќе ти пројде

Спремен ко пушка
со муниција пуна
има да се испотиш
како у сауна

Гакички ќе летаат
батаци ќе се вртат
тешко тебе
нема да може да те скрпат

Мисли му ја девојче
спреми си кока кола
зашто утре е сабота
а ти ке бидеш гола.

Инфо за Докторот

avatar
Маалски шизик у озбилни години. Искусен стратег во заведувањето на женки. Доктор на науки со усовршени вештини во областа на женското меѓуножје.