ќе пројде и среда, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:
Хаце

Хаце

Седиме со оваа мојава у соба на тросед, нозете заеднички опрчени на маса уплеткани во чуден гордиев чвор и се држиме за рука… Со другата рака најизменично брцкаме у ванглата со пуканки и од време на време она ќе си ги лижне прстите да се избрише. Ја па не сум по такви адети од проста причина што одма ми се враќа филм кај све не сум пикнал прсти, па скришно си се подбришувам од ногавица или ракав.

Плановите ни беа да иаме романтична вечер со филм, свеќи, музиче… ама иди напрај ти романтика со глеање реклами на рамковизија што ги прекинуваат секои 10 минути со некоја си сцена од филм!

Толку бев унесен во ситуацијата што дури и свеќата сум забораил да ја запалам… тотално фијаско.

И таман посакав да си прочепкам уши да видам дали стварно ќутиме цела вечер или пак ја сум глувонем… кога оваа ме удри меѓу нозе со еден ишарет што го сањам цел живот.

Докторе, увек ме ќаруеш на емоции… дај биди еднаш ха-це.

А ја па стварно појма неам како е да си ха-це… иако у секоја калуѓерка потајно се надам дека се крие вистинска фетиш роспија.

– Пссс… ја ако не сум, незнам кој е – одговорив.

(и ја глеам у очи едно 10 секунди дур ме тестира дали лажам)

– Дадада… докажан ха-це со тапија. Него не ме бафтај многу, сеа ќе видиш на што мислам:

Отиде до компјутерот и пушти некојси дет метал албум пред да почне да ми презентира ровачки вештини у кама сутра пози. Што пајажина избриша со мене од ѕидови, па на телевизор, врз биро… лево десно у ќошеви… почнав дури и да се каам што сум фрлил непотребно пари за кревет. Едно време се зашеметив па мислев дека лежам на таван, ама веднаш видик ми затворија 2 природни 85-ки со арома на кокосово млеко, така да брзо дојдов при себе у рајот…

За 15 минути се осеќав ко искубана кокошка под тракторско тркало… Више ни постариве немаа право да ми зборат дека ја не сум осетил што е земјотрес од 63та.

Се потпрев у ќуш као курва после силување и дур пробам да разберам што уствари ми се деси, еве ја оваа ламјава накај мене втора тура бара.

Арно ама која втора од мене… ја се исцедив ко лимун до последна капка незнам колку пати…

Ништо сестро и реков, од мене више Ха-Це фраер не глеаш, па и за романтика ќе помине некој месец дур ми се врати нагон и потреба. Него дај ваму ханзапласи грбов ми е ко со гребло да ме ринеле, башка и со прстите у погрешна дупка чачкаше.

Инфо за Докторот

avatar
Маалски шизик у озбилни години. Искусен стратег во заведувањето на женки. Доктор на науки со усовршени вештини во областа на женското меѓуножје.