ќе пројде и среда, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:
Мириса на љубов

Мириса на љубов

Кога ги отворам очите
го чувствувам тој мирис
створен по рецепт на моите емоции

Толку е примитивно и животински
што не можам да разберам
колку ми фали твојот мирис

Tолку длабоко познат мирис
мислам дека можам да го осетам
но се лажам…

Инфо за Рицарот

avatar
Лик кој со своите доблести на рицар како мажество, верност, куртоазност и чест се бори во име на љубовта и секоја навидум обична девојка ја трансформира во принцеза.