ќе пројде и среда, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : андерграунд

Андерграунд

underground

Небото се беше намуртило како теткица од шалтер на студентски прашања… Ја па алергичен на тмурни погледи од високо, во недостаток на чадор, веднаш сменив план за дневни активности. Си закопав лакти на шанкче во кафичот кај што најчесто си ги фрлам парите и почнав уобичаен ритуал. Здрвив една-две и се опуштив ко ластик од гаќа… Скенирам така меѓу женска популација и веднаш вадам закључок поткрепен со факти: чудна работа е шминкава маме му, само 100 грама е разликата од ... повеќе »