ќе пројде и среда, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : бивша

Кошули

1

Чудна работа е ова со филозофијава… можеш да си тераш до сабајле и никој да не те разбере што збориш. Башка и лесно се станува филозоф, треба само да ја замениш суштинската фигура со некоја банална ствар и да напишеш збор два за неа… некои ова го викаат алузија. Еве на пример да ги зееме кошулите у мојот плакар… не дека сум ги имал којзнае колку у животов, ама сум можел да ги имам бар пет пати поише… ах пусти ... повеќе »