ќе пројде и петок, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : брена

Ма да ја ебам Лепа Брена, да ја ебам

Lepa-Brena

Визен режим веќе нема, Да ја ебам Лепа Брена. Гејците нас не ебат, А јас Лепа Брена. Нова женска иам, ме пука трема, Да ја ебам Лепа Брена. Ми се повраќа од шунд и “Крема”, Да ја ебам Лепа Брена. Скопје го дрма “Гранд” шема, Да ја ебам Лепа Брена. Наркомани врие, се пукаат у вена, Ма да ја ебам Лепа Брена. Геј парада, жена со жена, Да ја ебaм Лепа Брена. Шехерезад лудило, тензија се крена, Да ја ебам ... повеќе »