ќе пројде и петок, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : дезинфекција

Генералка

generalka

Генералка претставува процес кој секое машко треба да го применува еднаш годишно. Процесот е составен од повеќе етапи: 1. Контаминација – Максимално прљање на собата на секој можен начин (кога ќе предизвикате повеќе константни реакции кај гостите на нагон за повраќање од мирисот и глетката) или кога самото влагање ќе ви биде отежнато односно ќе се заглавите од расфрланите ствари – ондак е време за акција!!! 2. Планирање – Двомесечна поготовка и одложување на акцијата ради најразлични глупи изговори. 3. ... повеќе »