ќе пројде и петок, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : драган вучиќ

Контрасуицид

queen

Иако не добивме датум за преговори за еден ден, перспективно, да возиме поевтини голфови, сепак има причини да се продолжи да се живее; еве ги во внимателно оценет редослед по важност: За да се хејта Драган Вучиќ. За да продолжиме да стоиме зинати и вчудовидени пред невидената издржливост на домашната валута под бремето на мошне видливиот инфлаторен притисок. За новата сезона Breaking Bad. За да протестираме кога овој ќе ни изгради топилница во Љубаништа. За да видиме дали ќе победат ... повеќе »