ќе пројде и петок, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : друго

КАКО?

adasd

Зборот ‘’Kако” како феномен на секојдневието. Не знам и јас самиот како, се натерав да напишам нешто после долго време и да го клам ете тука, да прочита народот т.е. пријателите лево-десно, ама после толку време прашувајќи се самиот себе за се околу мене (нас) и моето (нашето) живеење, барав, а можи да се речи дека и сеуште барам одговор на прашањето “Како?” Како? – Ете така… Некако…! Сфатив дека ова е вистинскиот одговор на ова прашање. Објаснувањето е многу ... повеќе »