ќе пројде и петок, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : голуб

Гулабарство

gulabica

Гулабарство е стара еротска дисциплина која датира од времето на Адам и Ева, различна од поимот Голубарство. Имено се работи за страсни колекционери и љубители на Гулабици кои можеме да ги поделиме во 2 групи: – Олдскул Гулабари (квалитет пред квантитет) – Модерни Гулабари (квантитет пред квалитет) Како и да е, принципите, начинот на одгледување, страста и крајната цел се исти кај двата вида. Најбитно од се за сите идни Гулабари е да почнат да се занимаваат што порано со ... повеќе »