ќе пројде и среда, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : градиште

Градиште шема

gradiste sema

Седам на плажана со Рицар цимерон, се мислам дал да пијам пиво ил да јадам два дена. Музикана трештит пичкине вриштат, келнеркине трчат, пивана фрчат. Вода со кафено немат з’ш скопјанишчана требит појќе да платат, така е кога имат оФци за стрижејне уште мало стотче ке барат и за капејне. За такси ич не прашвит ценана е шо да ти кажвам, ај појќе да не зборвам ме чекет на плажа. повеќе »