ќе пројде и петок, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : ха-це

Хаце

hc

Седиме со оваа мојава у соба на тросед, нозете заеднички опрчени на маса уплеткани во чуден гордиев чвор и се држиме за рука… Со другата рака најизменично брцкаме у ванглата со пуканки и од време на време она ќе си ги лижне прстите да се избрише. Ја па не сум по такви адети од проста причина што одма ми се враќа филм кај све не сум пикнал прсти, па скришно си се подбришувам од ногавица или ракав. Плановите ни беа ... повеќе »