ќе пројде и среда, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : кафе

“Еспресо у кригла”

ne e reklama

Не можам, а да не го спомнам и да не завземе барем мал дел од нашево блог-катче местото каде што го поминував поголемиот дел од своето не толку скапоцено време, со оглед на тоа што кога сум тука, го имам на претек. На два-триес метри од  Дом на АРМ, спроти спомен куќата на Мајка Тереза, или пак одма до Кино Култура, имаше едно пабче каде што од првиот ден се собираме, ние, стално шо си пашкаме¹… Сеа размислувам, и некако ... повеќе »