ќе пројде и петок, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : книговодство

Книговодство репрезент

Accounting

Испотен стануваш, те мачи некој кошмар, те чеша лева рака, индикација страшно лоша. Во мрачна канцеларија негде без адреса уште не си свесен, ама гаќи ќе се тресат. До кочани ПП-30-ки купче пари стои, мојата вешта рака судбина ти крои. Да, да, мајмуне, книговодител сум јас, со оштетен вид и подгрбавен стас. Со коректор и пенкала од црвениот комплет го менувам цел свет, и овој свет и оној свет. На носот имам тртка и личам на изрод, животи менувам со ... повеќе »