ќе пројде и петок, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : комбе

Провинцијалка

left_bride

Еј Персо, еј девојче селско Везден седиш в село И планови кроиш Како да побегнеш Во Скопје да дојдеш За навек да останеш Еј Персо, еј девојче селско Љубовта ја батали План убав скрои На факултет се запиша Во Скопје се пресели сакаш да останеш Ни леб ни вода Твоите по дома А ти по Скопје Тело си продаваш И во секој втор Демек се заљубуваш Еј Персо, еј девојче селско Косата ја изми Јазикот го смени Спасе го ќари ... повеќе »