ќе пројде и петок, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : костени

Колешино илегала

kolesino ilegala

Куремо ме е голем, ами дека ќе е мал, ка цел ден сум јал и пиво пијал. Ти му викаш стига, тај оште ти ставил, ами шо да праам ка никој не сам одбивал. Костене берам, Со дедо Лиска, Ја пола вреќа, тај цела а натискал. Водопади, природа, Сичко убаво, Тава не е шала, Уф Колешино илегала. повеќе »