ќе пројде и вторник, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : лајк

Лајкерка

lajkerka

Недела… некаде во шпицот на охридската сезона кога Скопје е празно како новчаник на крај од месец… свирка, маалски пациенти, пиво, шток, добро познат стар кафич, нова конобарка… остај што е нова, него и шток точи ко капки за очи. Време е да си одиме – нема леб овде! Уште не бев докажал, непозната женска глутница од друга општина се паркира на сепаре одма до нашиов коњопој и порачува некојси фенси коктел по принцип како први така други… Одма пресврт ... повеќе »