ќе пројде и недела, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : лажњак

Од утре

keep-calm-and-do-it-tomorrow-61

Од утре не пушам… Од утре ќе штедам пари… Од утре не пијам… Од утре ќе бидам редовен на факс… Од утре не се коцкам… Од утре ќе ја затварам пастата за заби… Од утре не мислам на Неа… Од утре ќе го местам креветот… Од утре не искачам со мокра коса… Од утре ќе бидам одговорен… Од утре не спијам “уште 5 минути”… Од утре ќе живеам здраво… Од утре не глеам по туѓи жени… Од утре ќе баталам ... повеќе »

Лејдис Најт

lejdis najt

Не постои женски створ што може да ми начука поголеми рогови од оние што сам ќе си ги забијам. За сликовито да го објаснам радиусот на роговиве најверојатно ќе треба да нацртам влезно-излезни отвори на дигестивен систем со сменети улоги… плус еден јуникорн у позадина што чачка по забрането воче. А убаво ми викаа постарите учи синко од нашите грешки, но ја дудук ни на моите не научив и пак ги повтарам. Пред некој ден пак се заебав да поверуем ... повеќе »