ќе пројде и среда, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : лејдис

Лејдис Најт

lejdis najt

Не постои женски створ што може да ми начука поголеми рогови од оние што сам ќе си ги забијам. За сликовито да го објаснам радиусот на роговиве најверојатно ќе треба да нацртам влезно-излезни отвори на дигестивен систем со сменети улоги… плус еден јуникорн у позадина што чачка по забрането воче. А убаво ми викаа постарите учи синко од нашите грешки, но ја дудук ни на моите не научив и пак ги повтарам. Пред некој ден пак се заебав да поверуем ... повеќе »