ќе пројде и вторник, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : математика

Математичарка

matematicarka

Кога неќе, неќе… Она мене: Те видов прв пат кога помина во центарот на кружницата. Те сакам како равенка со две непознати. Се однесуваш кон мене како тангенс и котангенс. Зошто некогаш не скршнеш, па нашите патни линии да се пресечат во една точка. Кога мислам на тебе, помислувам на дропки и на систем од линеарни функции. ЗОШТО СЕКОГАШ КАЈ МЕНЕ СИ ДИГНАТ НА КВАДРАТ!? Зошто секогаш сме еквивалентни еден кон друг. Те гледам како множество составено од парни и ... повеќе »