ќе пројде и вторник, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : минути

Уште малку

uste malku

Времето како лицемер времето како брзинец времето како рассеана болка за тебе Времето како истоштувач како џелат времето како старец со бастум и артритис кога ти си ми во мислите, кога највеќе треба да те нема Времето како лек лек кој ме отупува, времето како кафе кое ме отрезнува Времето како страв од секундата и минутата и тебе во себе Времето како вечен непријател и спокој како грижлив момак со мирис кој смирува времето клето што минува Сигурна сум дека ... повеќе »