ќе пројде и недела, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : мирис

Процеп

procep3

Процеп низ твоите очи ќе беше доволен мала пукнатина за да живееме среќни (луѓето кои седат во смрдливи автобуси се сомневам дека размислуваат за паралелни светови) Минатото не е за запоставување минатото е за држење имам доволно спомени за да ме држат две години Ги споредувам со маица која мириса на тебе. ја мирисам и спијам со неа и во неа се додека еден ден забележам дека веќе го изгубила мирисот Ги споредувам со писмо кое го препрочитувам неколку пати ... повеќе »

Мириса на љубов

bampw-bed-black-and-white-boy-couple-Favim.com-422886

Кога ги отворам очите го чувствувам тој мирис створен по рецепт на моите емоции Толку е примитивно и животински што не можам да разберам колку ми фали твојот мирис Tолку длабоко познат мирис мислам дека можам да го осетам но се лажам… повеќе »