ќе пројде и вторник, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : можеби

Можеби

Можеби ќе научам, наутро кога ќе станам, најпрво да помислам на себе, наместо на тебе. Можеби ќе научам да ти кажам „Здраво“, без да посакам во истиот тој момент да ти се фрлам во прегратки, исто како што Pepe Le Pew им се фрла во прегратки на убавиците, во оној стар цртан филм. Можеби ќе научам да не те погледнувам потајно, додека седиш со други. Можеби ќе научам да те гледам право во очи, не појавувајќи се никакво чувство во мене. Можеби ќе ... повеќе »