ќе пројде и вторник, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : муабети

Час по лингвистика

lingvistika

Синоличка беше курвичка. Ама ДОБРА курвичка. Синоличка сакаше да пуши. Ама ДОБРО го пушеше. Синоличка обожаваше секс. Ама ДОБАР секс. Синоличка остваруваше мушки сонови. Ама ДОБРИ сонови. Заклучок: Преку ДОБРИ примери за поштената, невина и ДОБРА Синоличка ги обработивме членовите на ДОБАР дел од зборовите во македонскиот литературен јазик. И тоа ДОБРО. повеќе »