ќе пројде и вторник, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : насмевка

Во денот кога

girl_with_hand_silhouette_at_sunset-other

Во денот кога е сончев замислена и потонота во идеали еј драга моја надвор е патот внатре е круг во четири ѕида.. фрли ја кутијата во контејнерот од карши побарај ја подоле самопослугата работи таа 24/7. Насмевките се најгоре на рафтот со пајажина не се ниту на попуст го заборавиле и вработените и сопственикот обичен декор за обични луѓе. Во турканиците туркај се и ти пишувај писма на мобилниот додека чекаш да ја украсат насмевката со розеви панделки и шарена ... повеќе »