ќе пројде и петок, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : небо

Ѕвездите

zvezdi

И двајцата ги сакавме ѕвездите. Јас уживав под ѕвезденото небо. Можев со саати да гледам во нив, да им се исповедам да ги пребројувам по 100 пати и да заспивам со нив. – – Ѕвездите… тие мали точки на небото беа причината поради која бевме заедно. Тие не споија тие и не разделија. Додека бевме заедно тие не караа и тие не смируваа. Понекогаш ни недостигаа, а понекогаш ни ја нарушуваа интимата. Ѕвездите тие се “виновни” и виновни за нас. ... повеќе »