ќе пројде и петок, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : несоница

Несоница

_danger__by_the_insomnia_fairy-d4pmqjv

Се разбудија одамна отсонувани страсти заспани, па разбудени ѕверови рикаат, грмат, осила во утробата. Рацеве… рацеве се почесто ми мирисаат на тебе. Чекорите сами не влечат јас кон тебе… ти кон мене… На половина пат гризни ми од бутината страсно голтајќи парчиња живо месо крваво. Распни ја потем оваа радост оти кога тогаш ќе кулминира и ќе боли, пак, баш како што знаеш дека сакам. Во овие јунски ноќи не спијам добро од жештината а и како да спијам со ... повеќе »