ќе пројде и вторник, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : папочна

Папочна врвка

511691196009890

Понекогаш се случува да спијам со денови, каде и да сум, во апсолутен и непрекинат сон и скоро никој не приметува, и јас половина од времето не приметувам и тогаш би седела со тебе со тивко сино чувство би била тажна или среќна би те дишела најрелаксирано би се плашела кога би имало причина да се плашам би треперела со ново откриена аритмија би се онесвестувала поради ѓаволи поради прекрасни момци со сончеви очи поради тоа што моето тело го ... повеќе »