ќе пројде и вторник, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : печалбар

Вујче од Америка

travellingman

20тина дена во Скопје. И по некои правила и принципи, би требало да почнам да раскажувам од почеток, али пошто правилата и принципите постојат за да бидат прекршени, јас ќе ги прекршам, и ќе почнам од крајот, затоа што ми е најсвежа дешавката. Главен лик во овој пост ќе биде Вујче Атила, кој неколку месеци бешена печал во Јунајтед Стејтс оф Америка. После долго натегање, дал ќе се врати, дал ќе остане во туѓина, Вујче Атила беше поразен од носталгијата, ... повеќе »