ќе пројде и недела, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : пиво

Кај и да си у Август у Кушадаси да си!

EUROPE___MEDITERRANEAN_TURKEY_CON_TUR__TURKEY_-_IZMIR_KUSADASI_RES_000454_

Со девојчето под рука си неаме мука, 20 часа у аутобус незгодни ко абортус. Мераба, мераба чајче, баклава. Хотелче, базенче, винце на балконче. Еротска масажа на дивосвињина плажа Крстарење со брод нема боље провод Сонце и плажа голема ладам гузица у вода солена Ефес пивце ладно макар било и задњо Вака до сто и една да имав полна книшка штедна Кога тогаш мора да се вратиш за секој мерак вреди да си платиш повеќе »

“Еспресо у кригла”

ne e reklama

Не можам, а да не го спомнам и да не завземе барем мал дел од нашево блог-катче местото каде што го поминував поголемиот дел од своето не толку скапоцено време, со оглед на тоа што кога сум тука, го имам на претек. На два-триес метри од  Дом на АРМ, спроти спомен куќата на Мајка Тереза, или пак одма до Кино Култура, имаше едно пабче каде што од првиот ден се собираме, ние, стално шо си пашкаме¹… Сеа размислувам, и некако ... повеќе »

Колешино илегала

kolesino ilegala

Куремо ме е голем, ами дека ќе е мал, ка цел ден сум јал и пиво пијал. Ти му викаш стига, тај оште ти ставил, ами шо да праам ка никој не сам одбивал. Костене берам, Со дедо Лиска, Ја пола вреќа, тај цела а натискал. Водопади, природа, Сичко убаво, Тава не е шала, Уф Колешино илегала. повеќе »