ќе пројде и петок, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : понеделник

Недела ко недела

8af36430

Кур се тресе надвор врне дож дома дремам испружен ко морж Гледам сител дремка ме пука Езел не се откажувај и ја си имам голема мука Утре е понеделник ме чека испит тежок вистина ви зборам ке седам на стол жежок Како дојде така ке си пројде недела ко недела досадна и мрзлива као пичка дебела. повеќе »