ќе пројде и вторник, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : процеп

Процеп

procep3

Процеп низ твоите очи ќе беше доволен мала пукнатина за да живееме среќни (луѓето кои седат во смрдливи автобуси се сомневам дека размислуваат за паралелни светови) Минатото не е за запоставување минатото е за држење имам доволно спомени за да ме држат две години Ги споредувам со маица која мириса на тебе. ја мирисам и спијам со неа и во неа се додека еден ден забележам дека веќе го изгубила мирисот Ги споредувам со писмо кое го препрочитувам неколку пати ... повеќе »