ќе пројде и петок, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : рац

Ејприлајлајлај

8620

Никогаш не сум го сакал 1-ви Април.  Прво, поради тоа што увек го јадам и ме лажат, второ, поради тоа што ме нервира онаа дебилна стихотворба, песна или не знам како да ја наречам „априлилили„, трето затоа што мразам да се маскирам (дали три пути во живот се имам маскирано) не по моја воља, и четврто, што секогаш каснам кога сакам да му се осветам на некој шо ме излажал, па јадам и бонус „Април пројде – шамар дојде„. Но, оваа година, ете, добив ... повеќе »