ќе пројде и среда, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : раскази

Романтична комедија

romanticna komedija

Не е лесно човк да се заљуби во овие транзициони времиња на кредитни картички и социјални мрежи. Уште потешко е врската да потрае ако сметката ти е у негативна нула, а лајкови не кликаш ни по цена да видиш цицка твоих сни. Си седиме со една џам синоличка испод ведрото небо и си се сакаме. Ептен си се сакаме! Нашата љубов трае више 5 дена, иако официјално сменивме статус на лицекнигата пред три дена… али права љубав години не брои! ... повеќе »

Лејдис Најт

lejdis najt

Не постои женски створ што може да ми начука поголеми рогови од оние што сам ќе си ги забијам. За сликовито да го објаснам радиусот на роговиве најверојатно ќе треба да нацртам влезно-излезни отвори на дигестивен систем со сменети улоги… плус еден јуникорн у позадина што чачка по забрането воче. А убаво ми викаа постарите учи синко од нашите грешки, но ја дудук ни на моите не научив и пак ги повтарам. Пред некој ден пак се заебав да поверуем ... повеќе »

Комшиска је мука највеча…

Your-Ass-Grass

Беше ладен(читај грч) октомвриски ден. Врнеше онака педерски-саат време врне, ќе прекине 20 минути, па пак ќе спљушти. Вирови вода пред зграда, до кооперација ти требаат 10 минути тактички маневри за да избегнеш тоа мочуриштата и некако бар полусув да се вратиш дома… Шо го тупам бе, пред некој ден беше дешавкава!!! И така си стануем ја негде околу 12, онака домаќински шо би рекла баба ми, и прва ствар шо му доаѓа у памет(добро втора-мажите знаат зошто) е како ... повеќе »