ќе пројде и петок, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : реноме

Реноме

ren

Реноме је битна ствар у животу сваког живо биче. Незнам дали некој ја кажал оваа мисла, али битно ја да ја запишам дур не сум ја заборавил. Се шеткарам со една мала пегава плава низ нашиов ни град и се’ пцујам што ми требаше да идеме за озбилно више неколку месеци. Ова со идењево баш буквално. Врската се базираше на секојдневно пеш(Љ)ачење и влечење кеси кое она го нарекува шопинг, а мене рацеве жуљосани ме печат до подлактица. Бев приморан ... повеќе »