ќе пројде и недела, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : рима

Книговодство репрезент

Accounting

Испотен стануваш, те мачи некој кошмар, те чеша лева рака, индикација страшно лоша. Во мрачна канцеларија негде без адреса уште не си свесен, ама гаќи ќе се тресат. До кочани ПП-30-ки купче пари стои, мојата вешта рака судбина ти крои. Да, да, мајмуне, книговодител сум јас, со оштетен вид и подгрбавен стас. Со коректор и пенкала од црвениот комплет го менувам цел свет, и овој свет и оној свет. На носот имам тртка и личам на изрод, животи менувам со ... повеќе »

Ма да ја ебам Лепа Брена, да ја ебам

Lepa-Brena

Визен режим веќе нема, Да ја ебам Лепа Брена. Гејците нас не ебат, А јас Лепа Брена. Нова женска иам, ме пука трема, Да ја ебам Лепа Брена. Ми се повраќа од шунд и “Крема”, Да ја ебам Лепа Брена. Скопје го дрма “Гранд” шема, Да ја ебам Лепа Брена. Наркомани врие, се пукаат у вена, Ма да ја ебам Лепа Брена. Геј парада, жена со жена, Да ја ебaм Лепа Брена. Шехерезад лудило, тензија се крена, Да ја ебам ... повеќе »