ќе пројде и вторник, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : шатор

Камперај

200134057-001

Чудна работа е мајов другарче… секоја година дежаву но на посебен начин. Убаво место закачивме овој пат… можда географски и етнографски глеано не беше најпогодно ама затоа *** (тоа зборчето за полова припадност шо не ми текиња у момент ) беше совршено. Прв комшија да ти биде женско друштво што незнае шатор да намести е добитна комбинација за искусен кампер ко мене. Уште скара немавме распалено, ги закотвивме шаторите еден до друг ко да се знаеме со години… …седнати во ... повеќе »