ќе пројде и петок, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : сладолед

Руменко

filesfilebosrum

Ми текиња ко мал правев све и свашта само ништо продуктивно… Обожавав да дремам у маало на улица, најчесто со руменко у рака и флека на маица. Нозете стандард раскрварени и понекоја прљавштина на мене како доказ дека сум се пикал кај што не треба. Пошто го спомнав руменкото, тој ми беше омилен сладолед у суоднос цена-вкус, затоа и беше најчест збор што го изговарав у маалската продавница. До толку бев зависен од него што со самото влегување у дуќан ... повеќе »