ќе пројде и вторник, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : срамотна

Срамотна

dp,love,couple,bed,boy,girl-ef10c7f73147bc326a253c21341bcd15_h_large

Вака така сабота ќе дојде утре тебе нагости Доктор ќе ти пројде Спремен ко пушка со муниција пуна има да се испотиш како у сауна Гакички ќе летаат батаци ќе се вртат тешко тебе нема да може да те скрпат Мисли му ја девојче спреми си кока кола зашто утре е сабота а ти ке бидеш гола. повеќе »