ќе пројде и вторник, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : срце

Повторно ми тежи денот со мисла и збор

wwww

Сеќавање. ~~~ Моменти среќа. Мигови искреност. И повторно маски, два мига подоцна. Два мига подоцна, друг човек. Човек во оклоп. Оклоп во човек, кој бега од себе. Бегаш од сите. Најубаво бегаше од мене. Избега. За повторно да се вратиш во засолништето. Покрај каминот кој го чував в срце. Но, оганот одамна го згасна. Ги изладив сите јагленосани чуства што ги претвори во пепел. ~~~ Ќе ме жигосува секое сеќавање на тие два три мигови среќа, секој пат кога ќе ... повеќе »