ќе пројде и петок, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : станица

Чекајќи го возо

cekajki go vozo

Без сурат тапија седа сам, ветрон фуче като аероплан. На топлио камен чекам го возо, а возо като воз касне пол-саат. Спомените ги изгинав мајмунине ги зедоја, па пичка ли му мајчина у џебо ни 10 динара. Ѕвононо ѕрнка ене го и возо, станувај бе другар не се заебавај… повеќе »