ќе пројде и петок, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : студент

Бест кејс синарио

scenario

          Еден студент стои на тротоар свртен со лице кон улицата што го дели од драгата факултетска зграда и желбата да ја мине истата таа му расте по геометриска прогресија. На 150 метри од него наближува еден 18-годишен имотен господин со голема германска кола на таткото свој и воедно на мобилен телефон се договара со другар во која кафеана вечер ке прават шема. За несреќа, студентот е во депресија поради неколку паднати испити во верига и не ... повеќе »