ќе пројде и петок, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : тага

Некои родендени се тажни

candle_Candle_light_4010

Во срцето камен, очите влажни, некои родендени се тажни… Место да пеам денеска плачам, душава ја облева тага, го прашувам Господ што ли ти згрешив, зошто ме казни, некои родендени се тажни… Би сакал сето ова да биде сон, да биде лага да ме исполни среќа, наместо тага, да го славиме сите, овој ден важен, но лага не е, вистина болна, денешниов ден навистина е тажен… повеќе »